HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Besh o droM @ Wall People (Gödör Klub - Budapest, 2010.04.10.)

2010.04.13. 01:30 beshodrom

Szombaton - bár a zenekar éppen Finnországban koncertezett - virtuálisan részt vett a LeCool Budapest által szervezett Wallpeople nevű rendezvényen.

De mi is az a Wall People?

A Wallpeople nemzetközi kezdeményezés, ahova bárki elviheti és kiragaszthatja kinyomtatva saját fotóját, festményét, vagy grafikáját. A LeCool azt várta, hogy az érdeklődök vigyék el kinyomtatott munkáikat, fotókat, festményeket, grafikákat. Ezek egy nagy felületre lettek kiragasztva, létrehozván egy hatalmas fotó-falat. Témamegkötés nem volt, de a hatalmas (1m x 1m) képeket, illetve olyanokat, amik bármilyen formában sérthetik a közízlést, nem fogadtak el. A képekre lehet lehetett elérhetőséget, üzenetet írni, az akció végén pedig bárki munkáját el lehetett vinni.

A Wallpeople-t Barcelonán és Budapesten kívül megszervezték Madridban, Nicosia-ban, Mexikóvárosban, Rómában, Lisszabonban, Sevillában, Valenciában és Buenos Aires-ben is.

A rendezvény apropójából kiindulva Both Geri (aki általában fotózik a koncertjeinken) kivitt pár jól sikerült fényképet a zenekarról, valamint kreált 4 egészen speciális képet (melyet a post alján Ti is láthattok majd). Geri célja nem az "önreklámozás" volt, hanem a zenekar közösségének bővítése (elvégre ez volt a rendezvény egyik célja) ezért a képek hátuljára nem a saját elérhetőségét tüntette fel, hanem a zenekar közösségi oldalait. :) Elmondása szerint megérte kimenni, mert a kiállítás alatt találkozott egy ausztrál fiatalemberrel, aki érdeklődött az egyik műve felől. A beszélgetés vége az lett, hogy ez a srác ott lesz a következő koncertünkön. :)

A rendezvény végén képei felét elvitték.

És akkor most jöjjön a a képes összefoglaló:

 

 

 

 ...valamint a 4 'speciális' kép:

 

A képek nagyításához kattintsatok a képekre!

Szólj hozzá!

Címkék: budapest foto godor beshodrom

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr91916580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása