HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Ausztrál turné után

2010.03.20. 12:00 beshodrom

Március 10-én Ferihegyen landolt a zenekart szállító repülőgép, ami az ausztrál turnénk záró momentuma volt. Sajnos nem sikerült teljesítenünk az induláskor tett ígéretünket, miszerint folyamatosan jelentkezünk. Ez betudható annak, hogy a több mint két hét alatt nem nagyon volt rá időnk, hogy leüljünk blogolni. A folyamatos pörgés, koncertek és a kint tapasztalt élmények mély benyomást tettek mindannyiunkra. Bár a zenekar most járt először a kontinensen, a koncertek visszajelzései alapján bátran mondhatjuk, hogy még ilyen távol kis hazánktól is szeretik a zenénket. Ezúton is köszönjük a közönségnek!!!

Mivel még mindig barátkozunk a blogolással, szóbeli beszámoló helyett inkább képekben és videókban fogjuk "elmesélni" a történteket. A képek kiválogatása valamint a videók szerkesztése folyamatban van, reméljük hamarosan itt is láthatjátok az eredményt. Ez persze nem fog gyorsan menni, mert folyamatosan koncertezünk illetve folynak az új album előkészületei.

A turné alatt a Facebook-on meghirdettünk egy pályázatot a rajongók és barátok között. Arra kértük meg őket, hogy küldjék el fotóikat, videóikat, melyeket az ausztrál koncerteken készítettek. A pályázat második fázisaként megkértünk minden rajongót, hogy szavazással döntsék el, szerintük melyik kép sikerült a legjobban. Ha szeretnétek szavazni, látogassatok el a következő linkre: http://bit.ly/cLUyVG 

A szavazáshoz nem kell mást tennetek, mint kitölteni a képek alatt található adatlapot és kiválasztani az általatok legjobbnak ítélt képet.

Szavazás vége: 2010.04.04.

Nyertesek kihirdetése 2010.04.05.

Az általatok legjobbnak ítélt kép készítője, valamint a szavazók közül egy ember 1-1 dedikált Besh o droM cd-t kap ajándékba!

És akkor most álljon itt egy rövid felvétel a WOMAD-on készült koncertből:

 

 

Valamint egy videó, ahol az AKAIS számot hallgathatjátok, valamint nézhetitek Petit, ahogy játszik a dobon. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: video foto koncert ausztralia turne beshodrom

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr631866759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása