HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Press: Pihenés és szétesés – minden van a menün

2010.04.20. 22:30 beshodrom

A tavalyi, sikeres évad után április 16-án ismét megnyitotta kapuit a Kobuci Kert. Az óbudai Zichy kastélyba a szervezők a magyar zenei paletta csaknem egészéről válogattak, a minőséget szem előtt tartva. Az érdeklődők a Ghymes zenekar mellett a Bëlga és az Erik Sumo Band koncertjeit is élvezhetik, természetesen a rendszeres népzene sem fog hiányozni a Kobuci menüjéről.

 

A Kobuci Kert idén nyáron a hét minden napjára más és más zenei irányzattal kedveskedik a szórakozni vágyóknak. A tehetségkutató hétfőkön új vagy még kevésbé ismert formációk kápráztathatják el a nagyérdeműt. A keddi nap a jazz és a blues szerelmeseinek lehet a kedvence, míg a „vegyes szerdák” egyikén mutatja meg magát a megújult Kistehén zenekar, de többek között DJ Jutasi is ezen a napon kapott helyet. A csütörtöki napon a folk és a Ska zenekarok osztoznak hétről hétre. Pénteken világzenei produkciókkal várja vendégeit a Kobuci, ezen a napon lép fel többek között a Ghymes és a Besh o droM is. Szombaton ismét a népzenéé lesz a főszerep, de a Critical Mass „utóbulija” is a Zichy kastély ódon falai között kap helyet. A vasárnapokat „pihenősre” tervezik a szervezők, de erre a napra is sok érdekességet ígérnek.

A Kobuci Kert a tavalyi évben sikeresen együttműködött a helyi önkormányzattal, így május másodikán, Óbuda napjának alkalmából ismét bekapcsolódik az egész napos programsorozatba, melyet a Quimby Fő téren tartott koncertje koronáz meg – mondta el az MNO kérdésére a Kobuci Kert ötletgazdája, Kaszap Attila.


Forrás: Lóska Márton - Magyar Nemzet Online

Szólj hozzá!

Címkék: mno press beshodrom kobuci

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr341938807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása