HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Irány Ausztrália!

2010.02.23. 22:29 beshodrom

Már csak pár óra van hátra az indulásig, a Besh o droM zenekar csütörtök hajnalban 2 hetes turnéra indul Ausztráliába. Ez az első alkalom (és remélhetőleg nem az utolsó), hogy Ausztráliában játszhatunk. 1 zenekar, 14 nap, 28.000 km (oda-vissza), 4 város, 5 koncert, 3 workshop. Röviden így foglalhatnánk össze a következő napok programját.

 

Az első állomás Melbourne és környéke lesz, ahol három helyszínen lesznek a koncertek. Február 27-én a Corner Hotelben tartják a Karavan!-t (Melbourne International Gipsy Music Festival), ahol a Besh o droM mellett fellépnek VulgarGrad, Unified Gecko, The Woohoo Revue, vardos, Rapskallion, Barons of Tang és Systa BB . Másnap a Hepburn Springs-i The Palais-ban játszunk.Kis pihenés után március 3-án Brunswick-ba vesszük az irányt, ahol a The Spot nevű helyen tartunk egy koncerttel egybekötött workshopot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A turné második felében az Adelaide-ben megrendezésre kerülő Womadelaide-n. Ez a fesztivál a WOMAD (Worlds of Music, Arts and Dance) sorozat első állomása 2010- ben. Fontos információ, hogy ez a második alkalom, hogy a WOMAD szervezői felkérték a zenekart a fesztiválon való részvételre. Ezen a rendezvényen 3 workshop és 2 koncert várható.

A turné alatt igyekszünk folyamatosan tájékoztatni benneteket a kinti eseményekről, úgyhogy látogassátok blogunkat! Nem maradt más hátra, mint az elköszönés... Alig pár óra és indulunk! :D

Legközelebb Ausztráliából!

2 komment

Címkék: ausztralia turne beshodrom

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr541785447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kAndrás 2010.02.24. 12:32:29

a zausztál plakátok le lehetne tölteni valahonnan nagy méretben? ezek azért mégiscsak különlegesek :)

beshodrom 2010.02.25. 01:49:54

@kAndrás: Lesz belőle nagyobb méretű itt a galériánkban kirakva ( indafoto.hu/beshodrom ) és lehet, hogy hozunk is belőle emlékbe. :)
süti beállítások módosítása