HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Képek: Kobuci kert, Zöld Pardon, Kobuci kert

2010.08.03. 00:48 beshodrom

Erős lemaradásban vagyunk a blogolás terén, de reméljük nem haragszotok ránk (annyira). Ezen a téren nem nagyon tudjuk utólérni magunkat, de azért a korábbi koncertekről képeket megosztjuk! Válogassatok kedvetekre!

Kattintsatok tovább!!

 

 

2 komment

Címkék: budapest foto koncert zp beshodrom kobuci

Koncert: Zöld Pardon (Budapest) - 2010. július 8. 20.00

2010.07.08. 03:59 beshodrom

Sziasztok!

Tudjuk, hogy régen írtunk már a blogba, de ígérjük, be lesz pótolva! Amíg behozzuk a lemaradást, reméljük nem felejtettétek el, hogy július 8-án csütörtökön a Zöld Pardonban lesz a következő fergeteges nyári koncertünk!

Álljon itt egy rövid idézet az Igényes budapesti gyűjtőhelye blogból:

 

Így a sok-sok nyári fesztivál kapcsán kissé szegényes a pesti koncertkínálat... de azért időnként egy-egy nagy kedvencünk megmutatkozik a ZP színpadán - most pl a Besh o droM!

Mivel jómagam is érdekelt vagyok a világzenei terepen, ezért alapműnek számít a Besho droM zenéje. Kicsit a magyar köztudatban a világzene szóhoz a Besh o droM neve társult. Ha azt mondom világzene, sokan azt mondják, hogy jó-jó... de miről is beszélsz? Na ekkor kell megemlíteni őket, és mindjárt tudják az emberek, hogy kb miről is lehetett szó!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze ez a igen leegyszerűsített képlet, mert a világzene egy komplex és igen változatos műfaj. A Besh o drom például a balkáni/román cigány muzsikát ötvözi a közel-keleti hangulattal, és igazi magyaros lendülettel adják mind ezt elő.

Ha pedig hallgatózni támad kedvetek, akkor a myspace oldalukat javaslom! -> Ha pedig hangulatba jöttetek, akkor irány a ZP!

Belépő: 400 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2010.07.08.
Kezdés: 20.00

 

Forrás: Igényes budapesti gyűjtőhelye

Szólj hozzá!

Koncert: Kobuci kert (2010. június 9.)

2010.06.09. 02:48 beshodrom

 

 

 

 

Napsütés, meleg, jóidő, bodza szörp, málnafröccs. Ideális paraméterek a szerdai koncerthez a Kobuci kertben, ahol 2010. június 9-én (szerdán) 20 órától játszunk.

 

2010. június 9. (szerda) Kobuci kert

Cím: III. Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvara

E-mail: kobuci@kobuci.hu

Tel.: +36 70 205 7282

 belépő: 600 HUF
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert beshodrom kobuci

Képek: Palotanegyed Fesztivál (2010. június 6.)

2010.06.07. 03:42 beshodrom

Ide hamarosan jön egy rövid beszámoló. De előtte alszunk egyet! :)

Szólj hozzá!

Címkék: budapest foto koncert fesztival palotanegyed beshodrom

Képek: IV. Athe Sam! Roma Összművészeti Fesztivál, Gödör (2010. június 2.)

2010.06.03. 04:19 beshodrom

A késői időpont ellenére sokan voltak kíváncsiak a mai koncertünkre. Mind a koncert, mind a hangulat fantasztikus volt.Ezúton is köszönet mindenkinek, aki eljött és velünk tombolt. Itt is vannak a képek (vigyázat, még nagyon frissek!!!!) :)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert fesztival godor beshodrom athesam

Koncert: IV. Athe Sam! Roma Összművészeti Fesztivál a Gödörben (Budapest) - 2010. június 2.

2010.06.02. 01:28 beshodrom

A késői kezdés ellenére mindenkit szeretettel várunk június 2-án a IV. Athe Sam! Roma Összművészeti Fesztiválra a Gödör Klubba, ahol 23.30-tól játszunk. A koncertre a belépés INGYENES!

 

 

NEGYEDIK ATHE SAM! – ITT VAGYUNK!

A 2010. évi Athe Sam Fesztivál minden eddiginél színesebb programkínálattal várja a látogatókat.

Idén először érkezik a fesztivál meghívására valódi világsztár, Chico, a legendás Gipsy Kings alapítója és frontembere, társzerzője olyan világhírű slágereknek, mint a „Bamboleo”, „Djobi,Djobi” és a „Ben Ben Maria”. Chico, alias Djeloul Bouchikhi az UNESCO békekövete 14 év után újra fellép Magyarországon, zenekarával, a Chico & The Gypsies (ES/ Rumba Catalana)-zel!

A fesztivált idén is különleges produkció nyitja meg: a Varga Gusztáv írta és rendezte roma musical a Roma Legenda a Kalyi Jag együttes előadásában. Irodalmi programunk izgalmas újdonsága az első Athe S(l)am. A hagyományosan társadalmi érzékenységgel megírt és a szerző által előadott „poetry slam” műfaján csavartunk egyet: az irodalmi est szerző-előadói az ország különböző pontjairól érkezett diákok lesznek, akik a „Ha én nem lennék roma – ha én roma lennék” témára írt műveiket mutatják be a közönségnek.

 

A zenei és kulturális programok mellett „jövőbelátó” politikusokkal beszélgetünk az elkövetkezendő négy év cigánypolitikájáról (Jövőbelátók beszélgetnek a cigánykérdésről II.), tematikus programok keretében foglalkozunk a romák társadalmi integrációjához elengedhetetlen foglalkoztatási ( Modellértékű projektek bemutatása) és oktatási (Romák helyzete az oktatásban: minta-tanóra és oktatáspolitika) kérdésekkel, valamint továbbra is igyekszünk hozzájárulni a különböző roma fiatal értelmiségi csoportok közötti tartalmas párbeszédhez (Találkozások).

Felvettük a kapcsolatot több hazai és külföldi, roma kultúrával is foglalkozó összművészeti fesztivállal. A legszorosabb együttműködés a Bánki-tó fesztivállal jött létre; a közösen szervezett műhelymunkákkal, koncertekkel, irodalmi produkciókkal, filmvetítésekkel és kiállításokkal a toleranciáról, sokféleségről, emberi méltóságról gondolkodás folyamatosságához igyekszünk hozzájárulni. 

És mindez csak ízelítő. A fenti programok mellett még számos kiváló koncert, táncház, film, színházi produkció, kiállítás és szemet, szájat, fület gyönyörködtető vásár lesz.

 

 

 

Itt vagyunk – legyen itt Ön is!

  

Forrás:Athe Sam!!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: budapest koncert fesztival godor beshodrom

Képek: Zöld Pardon (2010. május 27.)

2010.05.28. 02:00 beshodrom

Szerencsére csak a koncert előtt esett egy picit az eső, így aki csak emiatt nem indult el otthonról, már bánhatja hogy nem jött el. De nem kell, aggódni, mert legközelebb június 2-án (szombaton) játszunk a Gödörben!

Tekintsétek meg a képeket! (ha ott voltál azért, ha nem, azért :) )

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest foto koncert zp beshodrom pardon zold

Világzenével a gyerekekért

2010.05.27. 16:17 beshodrom

Ahogyan azt a Világzene itthonról című posztunkban már korábban megírtunk, az Ayelet Chen című számunk felkerült a Sony kiadó által megjelentetett World Music From Hungary /Világzene Itthonról című válogatáslemezre. A lemez kiadásával, amellett, hogy a közönséget szórakoztassa, egy nagyon fontos célt szeretne támogatni a befolyt bevételből.

 

 

 

A Sony Music lemezkiadó nemrég megjelent World Music from Hungary 2 Világzene Itthonról címû válogatás lemezének bevételébõl támogatja a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika, vagy ismertebb nevén a Tûzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit.


Az eladott lemezek árából 100.- Ft kerül egy elkülönített számlára, melyet 2010. decemberében átutalnak a klinika Onko Haematológiai osztály Játszóház Alapítványának részére.


A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika munkáját több alapítvány is segíti. Ezen alapítványok anyagi támogatása révén már számos, a gyermekek gyógyításának, kórházi ápolásának és gondozásának körülményeit javító beruházás vált lehetõvé.


Miért éppen erre az alapítványra esett a választás?


A Játszóház Alapítvány a klinikán fekvõbetegként tartózkodó gyermekek foglalkoztatásának megteremtésére jött létre. A kezelések miatt a gyermekek hosszabb idõt töltenek a kórházban, mint egy egészséges ember egész életében, így szükség van arra, hogy a körülményeket egy kicsit otthonosabbá, barátságosabbá tegyék. Az épületben mûködõ Játszóház hivatott a kis betegek klinikán töltött idejének jobbá, hasznosabbá tételére egy külön erre a célra alkalmazott munkatárs közremûködésével.


A World Music from Hungary 2. címû lemezen szereplõ magyar elõadók üdvözölve az ötletet teljes mellszélességgel álltak, állnak az ügy mellé, segítségükkel és zenéjükkel talán még több emberhez jut el az üzenet:

Világzenével a gyerekekért!


Támogassa Ön is a Játszóház Alapítványt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: cd sony sote press beshodrom

Koncert: Zöld Pardon (Budapest) - 2010. május 27. 20.00

2010.05.27. 03:59 beshodrom

Reméljük csütörtökön az időjárás kedvezni fog nekünk és a korábbi napok tapasztalati alapján nem fog leszakadni az ég. Hiszen mindannyiunk érdeke, hogy este nagy bulit csapjunk a Zöld Pardonban! Azért biztos ami biztos tegyetek be esernyőt, esőkabátot!

 

Cím: Goldmann György tér, Déli oldal

Tel: 061-279-1880

Web: www.zp.hu
Kezdés: 20:00

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert zp beshodrom pardon zold

Bakács Tibor "Settenkedő" Besh o droM CD-vel érkezett műsorába

2010.05.19. 01:12 beshodrom

Ritkán fordul elő, hogy egy kereskedelmi rádió Besh o droM számokat játsszon. Bakács Tibor "Settenkedő"-nek sikerült ezen változtatnia. A Klub Rádión futó Ötös című műsor keddi élő adásába Bakács Besh o droM CD-vel (egészen pontosan a Gyí! című albummal) érkezett a stúdióba. Rögtön a szignál után felkonferálta a zeneszámot, ami kicsit nehézkesen akart elindulni, de a hallgatók így sem úszták meg! :) Az adás témája egyébként a kulturált szórakozás volt. Utólag is köszönet Tibornak a lehetőségért!

 

És akkor jöjjön az az ominózus részlet az adásból:

 

Klub Rádió - Ötös Bakács Tiborral (2010.05.18.) - részlet

Forrás: Klub Rádió 95.3

Szólj hozzá!

Címkék: radio tibor press beshodrom klubradio bakacs settenkedo

Újjáéled az egykori pesti szórakozónegyed

2010.05.15. 02:45 beshodrom

Egész júniusban bulizik a józsefvárosi Palotanegyed. Ezalól mi sem vagyunk kivételek. Június 6-án vasárnap 20.30-tól Pollack Mihály téren Besh o droM koncert (Vendégünk: David Yengibarian)
 
 
 

A történelmi Józsefváros eddig méltatlanul elfeledett, műemléki palotákban gazdag kulturális negyede, a Palotanegyed. A városrész egykor a polgáriasodó Pest közkedvelt kulturális és szórakozó-negyede volt, de ma is a főváros kulturális és felsőoktatási intézményekben leggazdagabb, mély történelmi tradíciókkal rendelkező területe. A Józsefvárosi Önkormányzat ezt a kivételes adottságot szeretné – az itt található intézményekkel és egyetemekkel szorosan együttműködve - kiaknázni a most indított Európa Belvárosa Programban.

A program számos rendezvényt ölel fel a nyártól őszig tartó időszakban: Antikvár Könyvpiac, utcabál, koncertek, Világtáncfesztivál, Tudományfesztivál, Muzsikáló udvar, Népmese nap és Erkel kiállítás is frissítik a kerület kulturális pezsgését. A helyszínek: a Szabó Ervin Könyvtár (Wenckheim Palota), a Kossuth Klub (Hadik-palota), a Nemzeti Múzeum, a Magyar Építőművészek Székháza (Almásy-palota), a romantikus Gólyavár a Trefort-kertben, a Casa de la Música, és a Festetics-palota, ma Andrássy Egyetem.

Józsefváros kiemelt rendezvénye a Palotanegyed Fesztivál. Június 4. és 6. között öt köztéri helyszínen (Krúdy Gyula utca, Gutenberg tér, Mikszáth tér, Lőrinc Pap tér), igényes szórakoztatató programok várják a kikapcsolódni vágyókat a szervezők. Minden korosztály megtalálja a kedvére valót. Lesznek kézműves foglalkozások, különleges társasjátékok, egészség tanácsadás, irodalmi beszélgetések, gólyalábasok, színházi előadások és koncertek.
Fellép többek között Palya Bea, a Ghymes, Halász Judit, Berecz András, Szalóki Ági és a Besh o droM.


Forrás: KultúrPart

Szólj hozzá!

Címkék: koncert press palotanegyed beshodrom kulturpart

Tavaszi turné

2010.05.14. 03:33 beshodrom

Bár a mostani időjárás nem éppen az évszaknak megfelelő, május 14-én pénteken (azaz ma) elkezdődik a Besh o droM tavaszi turnéja, ami kisebb megszakításokkal június 1-ig tart majd.

A turné alatt érintjük Ausztriát (Salzburg), Svájcot (Bern), Németországot (Bielefeld, Bochum, Hannover, Düsseldorf), Hollandiát (Nijmegen), Angliát (Bournemouth, London, Carsphairn, Bath). Azért 2 út között beiktatunk majd egy budapesti koncertet is (május 27. - Zöld Pardon).

 

Zömében fesztiválokon fogunk játszani fellépőként (Kaviertelfest, Scene Ungarn in NRW, Fest der Kluturen, 26th Music Meeting) , de lesznek önálló koncerjeink is. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk majd beszámolni az eseményekről. Mindenkit, aki részt vesz valamelyik koncertünkön, ugyanerre kérnénk! Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti hogy éltétek meg a koncerteket!

 

Turné dátumok:

2010. május 14. (péntek) Kaiviertelfest, Salzburg (Ausztria)


2010. május 15. (szombat) Dachstock, Bern (Svájc)
                Neubrückstrasse 8
                Postfach
                3001 Bern


2010. május 19. (szerda) Scene Ungarn in NRW, Bielefeld (Németország)
                Sparrenburg
                Am Sparrenberg 38
                33602 Bielefeld


2010. május 20. (csütörtök) Scene Ungarn in NRW, Bochum (Németország)
                Bahnhof Langendreer
                Wallbaumweg 108
                44894 Bochum


2010. május 21. (péntek) Fest der Kulturen, Hannover (Németország)


2010. május 22. (szombat) Scene Ungarn in NRW, Düssedorf (Németország)
                Zakk
                Fichtenstraße 40
                40233 Düsseldorf


2010. május 23. (vasárnap) 26th Music Meeting, Nijmegen (Hollandia)
                Park Brakkenstein
                Driehuizerweg, 6525 PL


2010. május 27. (csütörtök) Zöld Pardon, Budapest
                Goldmann György tér, Déli oldal


2010. május 28. (péntek) The Winchester, Bournemouth (Anglia)
                39 Poole Hill
                BH2 5PW


2010. május 29. (szombat) Balkan Fever London, London (Anglia)
                270 Mare Street
                Hackney
                London
                E8 1HE


2010. május 30. (vasárnap) Knockengorroch World Ceilidh, Dummfries (Anglia)
                Carsphairn, Dumfries


2010. május 31. (hétfő Bath Fringe Festival, Bath (Anglia)
                Spiegeltent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztival tour beshodrom

Press: Világzene itthonról

2010.05.13. 01:33 beshodrom

Újabb válogatáslemez látott napvilágot, amelyen a Besh o droM is szerepel az Ayelet Chen című számmal. Bővebb információ a lemezről

 

Talán nincs még egy olyan, nagy vitát kiváltó szegmense a zenei világnak, mint a Világzene. A világzene fogalma hozzávetőlegesen 2-3 évtizeddel ezelőtt került be a köztudatba.

 

A tagadhatatlanul a mai napig népszerű műfaj esetén a „szakmai harc” középpontjában az autentikus népzenét játszó muzsikusok és a népzenei elemeket tetszés szerint használó (felhasználó) zenészek vitája áll. Az előbbi csoport érvei között többek között a hagyományhoz való hűség szerepel. Míg a másik oldal a népzenét élő szervezetnek tekinti, amelynek alapjellemzője a fejlődés és a megújulás.

Jelen írással nem vállalkozhatunk annak eldöntésére, hogy kinek van igaza a sok éve „aktív” kérdésben. Annál is inkább, hiszen ez egy olyan lemezajánló, ami egy új világzenei albumot mutat be…

 

A Sony kiadó a World Music From Hungary /Világzene Itthonról című album sikerén felbuzdulva elkészítette a folytatást is. A lemez címe csak annyiban változott, hogy a korábbi cím mögé került egy kettes szám. Az albumon felvonuló művészeket látva elmondható, hogy szinte mindenki jelen van aki a hazai világzenei világban jegyzett előadó. A Fonogram Világzenei Díj győztesei – Palya Bea és Szirtes Edina Mókus – mellett még olyan közkedvelt előadóktól hallhatunk felvételeket többek között, mint a Muzsikás, a Besh O Drom, a Balkan Fanatik, Szalóki Ági, a Söndörgő Együttes és a Balogh Kálmán & The Gipsy Cimbalom Band.

 

Ez az album nem csak a világzenével való ismerkedéshez kínál remek lehetőséget, hanem a nyári, utazásos szezon közeledtével különleges ajándék is válhat belőle. Azt hiszem, hogy a zenei ínyencségekre vágyók a világ bármely táján örömmel fogadják ezt a kis szeletkéjét a magyar zenekultúrának. 

 

 

Kiadó: Sony Music
Honlap: www.sonymusic.hu

Czékus Mihály
 
 
 
 
Forrás: Gondola.hu

 

 

1 komment

Címkék: cd sony gondola press beshodrom

Press: Magyar fesztivál Észak-Rajna-Vesztfáliában

2010.05.12. 00:07 beshodrom

Több mint 200 rendezvényen 109 magyar művész és társulat mutatkozik be a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány 14 városában a Scene Ungarn fesztiválon április és augusztus között.

 

Mint Christian Esch, Észak-Rajna-Vesztfália Kulturális Programirodájának igazgatója kedden a budapesti Goethe Intézetben elmondta, a fesztivál középpontjában 1992 óta egy-egy ország kultúrája áll. Ezúttal elsősorban azért esett a választás Magyarországra, mert idén Pécs a Ruhr-vidéki Essennel és Isztambullal együtt Európa Kulturális Fővárosa - tette hozzá.

Németországban - néhány húzónéven kívül - még mindig viszonylag kevéssé ismerik a magyar kultúrát, noha a németek emlékezetében élénken él hazánknak az 1989-es határnyitásban betöltött szerepe. "De érdekel minket, mi zajlik Magyarországon; mi az, amit máshogy vagy hasonlóan csinálnak, mint mi" - jegyezte meg a szakember.

A nyár végéig tartó fesztivál összköltségvetése 1,2 millió euró; a teljes összeget a Németország legnépesebb tartományának számító Észak-Rajna-Vesztfália biztosítja.

Mint a Scene Ungarn fővédnöke, a berlini Collegium Hungaricumot vezető Can Togay János elmondta, az eseménysorozat már áprilisban megkezdődött, így a sajtótájékoztatón az első tapasztalatokról is szóltak. A rendezvények közül a kulturális diplomata az intézet által szervezett Német egység a Balatonnál című multimédiás kinematográfiai vándorkiállítást emelte ki, melynek első állomása a dortmundi Művészeti és Kultúrtörténeti Múzeum.

A magyar zenei életet többek között a Dresch Mihály Quartet, Tony Lakatos, Palya Bea, a Besh o Drom, Snétberger Ferenc vagy Szakcsi Lakatos Béla képviseli, míg Budapest Nights címmel a budapesti dj- és vj-kultúra mutatkozik be.

Dalos György, Nádas Péter, Kemény István és Márton László írók, illetve Kalász Orsolya költő felolvasóestekkel járják be az északnyugati tartomány városait, míg a magyar filmmel Szabó István, Tarr Béla, Pálfi György, Antal Nimród és Fliegauf Benedek alkotásain keresztül ismerkedhetnek meg a német mozilátogatók.

Düsseldorf nagyszabású Zsolnay-kiállításnak ad otthont, de a fesztiválra számos kortárs képzőművész is meghívást kapott.

 

Forrás: Népszava Online

Szólj hozzá!

Címkék: fesztival nepszava press nemetorszag beshodrom

Koncert: II. Bódva-völgyi Népművészeti Fesztivál - Szendrő (2010. május 8.)

2010.05.07. 03:39 beshodrom

2010. május 8-án este 8 órától Besh o droM koncert II. Bódva-völgyi Népművészeti Fesztiválon, Szendrőn! Mindenkit szeretettel várunk!

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztival beshodrom szendro

Press: Főhajtás Cseh Tamás előtt

2010.04.30. 22:01 beshodrom

A hazai világzenei és rockzenei színtér legrangosabb képviselői a szereplői annak a lemeznek, amely Eszembe jutottál – Főhajtás Cseh Tamás előtt címmel jelenik meg május 20-án és a Sziget nulladik napján (Augusztus 10-én), a Vilgzenei Nagyszínpadon élőben is megszólal.

 

Cseh Tamás életművének súlya és jelentősége mellett nem szükséges érvelni, arról, hogy a magyar könnyűzene történetének egyik múlhatatlan fényű ikonja volt, tucatnyi lemez, színházi előadás és film vall. Művészete felülemelkedett az idő és az aktuális divathullámok szorításán, folyamatosan jelen volt az elmúlt harmincöt évben. Egyetlen út van csak, ami még ismeretlen Cseh Tamáshoz közelítve: nem tudjuk, hogy miben rejlik a hatása  kortárs könnyűzenénk méltán népszerű előadói számára. Erről vall a – Marton László Távolodó szerkesztette – lemez, illetve az azt bemutató koncert. Olyan előadók közreműködésével, akik bár megannyi irányzatot képviselnek, mégis egyértelmű hitelességgel képesek feldolgozásaikkal a maguk képére formálni Cseh Tamás örökségét.

Ők a Heaven Street Seven, a Csík zenekar, Péterfy Bori & Love Band, PASO, Másik János, a Napra, a Bin-Jip, a Kistehén zenekar, Lovasi András, Palya Bea, a Balaton, a Quimby, a Besh o droM, a Legát, Bognár Szilvia és Herczku Ágnes, az Etnofon Zenei Társulás valamint Tóth Evelin és Lantos Zoltán. A fellépő művészek tehát egy-egy Cseh Tamás dalt dolgoztak fel, s adnak elő egy-két saját szerzemény mellett, így egy közel ötórás koncertet élvezhetünk tehát a Sziget „nulladikon”.

 

Forrás: Sziget.hu

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert press beshodrom sziget2010

Képek: Morrison's 2 (2010. április 27.)

2010.04.29. 01:20 beshodrom

Április 27-én, a Morrison's 2-ben játszottunk. A korábbi "hagyományokhoz" híven ismét sokan jöttek el és tomboltak. Most egy rövid időre búcsút veszünk Budapesttől, de nem kell megijedni, hamarosan visszatérünk!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foto koncert beshodrom morrisons

Koncert: Morrison's 2 (2010. április 27.)

2010.04.26. 10:33 beshodrom

Besh o droM koncert a Morrison's 2-ben!

 

Dátum: 2010. április 27. (kedd)

Helyszín: Morrison's 2

Cím:1055 Budapest, Szent István krt. 11.

Kezdés: 20.30

Szólj hozzá!

Címkék: koncert beshodrom morrisons

Képek: Kobuci kert (2010. április 23.)

2010.04.25. 23:21 beshodrom

A hideg idő ellenére sokan gyűltek össze a Besh o droM idei első szabadtéri koncertjére a Kobuci kertben péntek este. Bár az idő nem volt éppen ideális a hangulat a koncert előrehaladtával egyre forróbb lett.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foto koncert beshodrom kobuci

Koncert: Kobuci kert (2010. április. 23.)

2010.04.21. 02:43 beshodrom

 

 

 

 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy végérvényesen beköszönt a tavasz. Ez abból is látszik, hogy lassan megnyitnak a szabadtéri helyek. Ahogyan az előző "Press" postban is olvashattátok ebben a szezonban először a Kobuci kertben fogjuk tiszteletünket tenni, ahol 2010. április 23-án (pénteken) 21 órától játszunk.

A zenekar előtt 20 órától Herczeg Flóra és a Veszelka kommandó lemezbemutató koncertje lesz, utánunk pedig DJ Jutasi pörgeti a lemezeket kifulladásig.
 


2010. április 23. (péntek) Kobuci kert

Cím: III. Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvara

E-mail: kobuci@kobuci.hu

Tel.: +36 70 205 7282

 

Program:

20:00 Herczeg Flóra és a Veszelka kommandó lemezbemutató
21:00 Besh o droM koncert
22:00 DJ Jutasi
belépő: 600 HUF

Esőnap: 2010.04.25. (vasárnap)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert beshodrom kobuci