HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Koncert: Zöld Pardon (Budapest) - 2010. július 8. 20.00

2010.07.08. 03:59 beshodrom

Sziasztok!

Tudjuk, hogy régen írtunk már a blogba, de ígérjük, be lesz pótolva! Amíg behozzuk a lemaradást, reméljük nem felejtettétek el, hogy július 8-án csütörtökön a Zöld Pardonban lesz a következő fergeteges nyári koncertünk!

Álljon itt egy rövid idézet az Igényes budapesti gyűjtőhelye blogból:

 

Így a sok-sok nyári fesztivál kapcsán kissé szegényes a pesti koncertkínálat... de azért időnként egy-egy nagy kedvencünk megmutatkozik a ZP színpadán - most pl a Besh o droM!

Mivel jómagam is érdekelt vagyok a világzenei terepen, ezért alapműnek számít a Besho droM zenéje. Kicsit a magyar köztudatban a világzene szóhoz a Besh o droM neve társult. Ha azt mondom világzene, sokan azt mondják, hogy jó-jó... de miről is beszélsz? Na ekkor kell megemlíteni őket, és mindjárt tudják az emberek, hogy kb miről is lehetett szó!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze ez a igen leegyszerűsített képlet, mert a világzene egy komplex és igen változatos műfaj. A Besh o drom például a balkáni/román cigány muzsikát ötvözi a közel-keleti hangulattal, és igazi magyaros lendülettel adják mind ezt elő.

Ha pedig hallgatózni támad kedvetek, akkor a myspace oldalukat javaslom! -> Ha pedig hangulatba jöttetek, akkor irány a ZP!

Belépő: 400 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2010.07.08.
Kezdés: 20.00

 

Forrás: Igényes budapesti gyűjtőhelye

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr392137599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása