HTML

Besh o droM

A Besh o droM zenekar hivatalos blogja

Elérhetőségek

Facebook

Koncertek

Nincs megjeleníthető elem

Indafotó képek

Twitter

Friss topikok

Linkblog

Világzenével a gyerekekért

2010.05.27. 16:17 beshodrom

Ahogyan azt a Világzene itthonról című posztunkban már korábban megírtunk, az Ayelet Chen című számunk felkerült a Sony kiadó által megjelentetett World Music From Hungary /Világzene Itthonról című válogatáslemezre. A lemez kiadásával, amellett, hogy a közönséget szórakoztassa, egy nagyon fontos célt szeretne támogatni a befolyt bevételből.

 

 

 

A Sony Music lemezkiadó nemrég megjelent World Music from Hungary 2 Világzene Itthonról címû válogatás lemezének bevételébõl támogatja a SOTE II. számú Gyermekgyógyászati Klinika, vagy ismertebb nevén a Tûzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit.


Az eladott lemezek árából 100.- Ft kerül egy elkülönített számlára, melyet 2010. decemberében átutalnak a klinika Onko Haematológiai osztály Játszóház Alapítványának részére.


A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika munkáját több alapítvány is segíti. Ezen alapítványok anyagi támogatása révén már számos, a gyermekek gyógyításának, kórházi ápolásának és gondozásának körülményeit javító beruházás vált lehetõvé.


Miért éppen erre az alapítványra esett a választás?


A Játszóház Alapítvány a klinikán fekvõbetegként tartózkodó gyermekek foglalkoztatásának megteremtésére jött létre. A kezelések miatt a gyermekek hosszabb idõt töltenek a kórházban, mint egy egészséges ember egész életében, így szükség van arra, hogy a körülményeket egy kicsit otthonosabbá, barátságosabbá tegyék. Az épületben mûködõ Játszóház hivatott a kis betegek klinikán töltött idejének jobbá, hasznosabbá tételére egy külön erre a célra alkalmazott munkatárs közremûködésével.


A World Music from Hungary 2. címû lemezen szereplõ magyar elõadók üdvözölve az ötletet teljes mellszélességgel álltak, állnak az ügy mellé, segítségükkel és zenéjükkel talán még több emberhez jut el az üzenet:

Világzenével a gyerekekért!


Támogassa Ön is a Játszóház Alapítványt!

 

Szólj hozzá!

Címkék: cd sony sote press beshodrom

A bejegyzés trackback címe:

https://beshodrom.blog.hu/api/trackback/id/tr662035803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása